Köpvillkoren

Försäljningsvillkor för EZOgreen

EZOgreen säljs som prenumeration utan bindande tid. Startpaketet innehåller 18 tvätt. Startpaketet är gratis och du betalar endas 29kr i porto. Ca. 21 dagar efter det inlämnade provpaketet får du en ny leverans med up till 144 tvätt för 298kr + 29kr i frakt.

Leveransintervallet beror sedan på vilken förbrukning du valde vid beställning:

1-3 tvättar per vecka får du en ny frakt: var sjätte månad.
4-7 tvättar per vecka får du en ny frakt: var 4: e månad.
8+ tvätt per vecka får du en ny leverans: varannan månad.
KOM IHÅG! Leveransintervall kan justeras när som helst enligt dina egna behov.

En leverans av 144 tvätt (3-5 kg) kostar endast 298kr (+ 29kr i frakt). Priset per tvätt kommer endast att vara kr. 2.07kr. Priset per månad varierar beroende på vilket leveransintervall du väljer.

Vid godkännande av villkoren på denna sida, accepterar du samtidigt ett bindningsfritt abonnemang, som ger 14-dagars ångerrätt på ingånget avtal och mottagna produkter under denna period.

Beställning och leverans

Vi skickar din första leverans ca 5-10 dagar efter att t vi tagit emot din beställning. Leveransen med bifogad faktura skickas direkt hem till dig med post.

OBS! Du måste vara fyllda 18 år för att beställa. Kom ihåg fylla i dina födelsedata i beställningsformuläret. Beställningar från personer under 18 år är ogiltiga och kommer inte att expedieras.

Avslut av abonnemanget görs enkelt genom att skicka e-post eller ringa vår kundtjänst, inom 14-dagar efter att du mottagit din senaste leverans. På så vis kan vi vara säkra på att vi alltid har tillräckligt med varor i lager. Utebliven betalning räknas inte som uppsägning.

Abonnemanget har ingen bindningstid.

Reklamationer meddelas till kundtjänst vid fel på varan. Vi har mycket hög kvalitet på våra produkter. Om det trots allt skulle inträffa, måste detta meddelas oss inom 10 dagar efter mottagen försändelse. Givetvis skickar vi en ny försändelse utan någon extra kostnad för dig.

Ångerrätt har du endast på din första leverans och inom 14 dagar efter mottagandet. Ångerrätten gäller endast om varan skickas tillbaka obruten och i sin originalförpackning. Du betalar då själv returportot!

Betalning skall ske senast enligt förfallodagen på fakturan, för närvarande inom 21 dagar. Vid utebliven betalning skickas en betalningspåminnelse med inkassovarning, en förseningsavgift på 60:- tillkommer. Om betalning ändå uteblir översändes kravet till inkasso. Lagstadgade räntor och avgifter tillkommer.

Adressändring måste meddelas till Wautor Laboratories AB, så snart som möjligt. Det är kundens ansvar att meddela en adressändring till oss. Eventuella kostnader i samband med de leveranser som skickats utan att en adressändring har anmälts till oss, betalas av kunden.

VIKTIGT! Du har ingen returrätt på försändelser i abonnemanget, med undantag av den första leveransen som ger dig 14-dagars ångerrätt på ingånget avtal, enl. ångerrätten av det påbörjade abonnemanget. Försändelser som returneras till oss utanför ångerrätten kommer inte att godkännas av oss. Det ursprungliga betalningskravet kvarstår även om paketet returneras. Om du fått en försändelse som du inte själv har beställt, ombeds du att kontakta vår kundtjänst omedelbart.

Kunduppgifter & Personuppgiftslagen (PUL)

Wautor Laboratories AB ansvarar för kunduppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Eftersom fakturan bifogas försändelsen lagras inga känsliga uppgifter som konton eller kreditupplysning. EZOgreen är en standardiserad produkt, framtagen och tillverkad i Norge. Där angiven mängd av verksamma ämnen är konstant. Kvalitetskontrollen garanterar dig högsta kvalitet vid varje leverans. Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra produktsammansättningen som krävs för att följa lagen om tvättmedel utan att informera kunden i förväg och för att säkra produktens kvalitet.

Kontaktinformation

Du tar enklast kontakt med Kundtjänst via mail: post@wautor.se eller via vår kundtjänsttelefon: 052-617 0895 (Mån-Fre 09:00 – 16:00)

Efter din beställning kommer du att få nyheter och erbjudanden från Wautor Laboratories AB och våra partners. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra pris, innehållsdeklaration och innehållsmängd i produkten EZOgreen.

Tack för din beställning!