EZOgreen™ – världens bästa tvättpulver?

Ja! Det anser i alla fall vi. Det är inte bara det mest miljövänliga alternativet, utan även förbrukningen av själva pulvret uppgår endast till en sjundedel jämfört med vanliga tvättpulver som OMO och motsvarande produkter. Ezogreen™ innehåller endast naturligt zeolit som har genomgått en elektrokemisk process. Det innebär att det idag inte finns tvättpulver på marknaden som är mer miljövänliga än Ezogreen™. Och effekten är så bra att det inte behövs stora mängder Ezogreen™ för att tvätta dina kläder helt rena. Med Ezogreen™ använder du endast 5–10 gram pulver per maskintvätt. Dessutom är tvättpulvret extremt skonsamt mot dina kläder, så du kan faktiskt tvätta dina finaste ylletröjor. Det beror på att Ezogreen™ inte innehåller några skadliga enzymer.

De flesta traditionella tillverkare av tvättmedel har betydande mängder av mikroplast i sina produkter. Med tanke på att den första människan landade på månen redan 1969 kan det verka en aning märkligt att de stora tillverkarna ännu inte klarar av att tillverka riktigt miljövänligt tvättpulver. Förklaringen är att det är för dyrt att göra om stora fabriker som har tillverkat tvättpulver i evigheter. Det arbetas säkerligen på att ändra detta, men det tar tyvärr mycket tid att förändra produktionsmetoderna.

Vi människor måste nu ta ansvar så att vi inte producerar och förbrukar mer mikroplast än nödvändigt. I vartenda hem släpps det ut alltför mycket mikroplast i avloppssystemet och vidare rakt ut i vår vackra och känsliga natur. DU kan vara med och stoppa detta nu!
Ezogreen™ används redan av fler än 6 000 norrmän och 3 500 svenskar.
Se även du till att sätta stopp för onödig förorening! Vidta en enkel åtgärd. Använd Ezogreen™! Hjälp vår miljö!

Nu räcker det!
TÄNK PÅ MILJÖN!
TÄNK PÅ KOMMANDE GENERATIONER!
NU KAN DU AVGÖRA!

Vi vill att du ska prova Ezogreen™ och bli nöjd med resultatet. Därför ger vi dig hela 12 tvättar GRATIS för att du ska se att det lönar sig att tänka på miljön. Det enda du behöver betala för att tvätta kläderna 100 % miljövänligt är portot på 29 kronor.

Ezogreen™ är av såpass hög kvalitet att vi levererar Ezogreen™ med nöjd kund-garanti: Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka!